Tuppers a domicili

Per tu, que cuinar no és lo tu. O per tu, que no tens temps de fer-te el tupper saludable la nit anterior. O potser per tu, que vols, d’una vegada per totes, menjar saludable i equilibrat cada dia i no ho aconsegueixes. O per tu, que vols celebrar un aniversari a casa amb la teva parella amb un sopar especialment romàntic. O per vosaltres, que el finde us ajunteu a la casa que sigui i no voleu cuinar. O per aquesta parella que acaben de ser pares i els voleu regalar el menjar d’una setmana. En definitiva, fem tuppers a domicilio que arriben llestos per escalfar i menjar. ¡BENDITOS TUPPERS!

BENDITOS TUPPERS Dinars i sopars
  • Et cuinem el dinar i/o el sopar de TOTA LA SETMANA: 5 o 10 àpats saludables, equilibrats, sense aditius ni conservants, 80% ECO i de pagesos de proximitat (prioritzant les verdures, els cereals, la proteïna vegetal -tofu i seitan-, els llegums i les llavors), i per suposat, with plenty of love.
  • Els pots conservar a la nevera i alguns els envasem llestos per congelar. Els menús poden ser vegetarians, vegans, sense gluten, sense lactosa.
  • Enviem a tota ESPANYA! Els reps el DIJOUS. Els reps tots en un sol enviament.
  • 48€/setmana el menjar de 5 dies. Si vols, també, els sopars: 85€/setmana els 10 àpats. Acceptem targeta Edenred i Pluxee com a forma de pagament. Demana'l online al botó d'aquí sota!
  • Pots fer comanda mensual i ajustem el preu.
Bendita nevera plena de benditos tuppers!
Posa’t en contacte amb mi per a qualsevol consulta:
COL·LABORO: