Aprèn cuina vegetariana pel tupper

Després d’uns d’aquests dies dolents a la feina, …d’aquests que tots un dia o altre tenim, no hi ha res millor que passa una entretinguda tarda a un dels showcookings d’Amor Cuinat, i això és el que vaig fer la setmana passada. El showcooking de menjar vegetarià per poder preparar els tuppers de la feina.

Està clar que la cuina vegetariana és molt saludable, però la veritat és que sempre que sentia noms com quinoa, wagame, tempe, ….pensava… i què caram puc cuinar amb aquests ingredients, …com es preparen? Aquesta va ser una motivació per apuntar-me al showcooking. A més de saber que en aquestes sessions em sento com si quedés amb un grup d’amics i amigues i una d’elles m’expliques les seves receptes.

Vam fer una sopa de verdures amb noodels, per aquells dies d’hivern que et vols endur alguna cosa calenta per dinar a la feina. Amb el consell de portar el caldo en una ampolla per una banda, i les verduretes i noodels en un tupper a part, ….per no tenir accidents en el transport….jejejeje. També una amanida boníssima de llenties, quinoa, rúcula, remolatxa, tempe, tomàquet sec….. Fried rice amb verduretes, hamburgueses de tofu, carbassa, gingebre… Algun dels plats impregnats com sempre amb aquest toc asiàtic que la Núria va portar a l’equipatge després de la seva època viatgera!

Doncs al final vaig acabar, havent tastat uns plats boníssims acompanyats amb una copeta de vi, amb les receptes a la butxaca pensant que em veig capaç de fer-les tot sola a casa un dia qualsevol, …i el que encara és millor, havent passat una estona divertida i havent oblidat per complert el mal dia que havia tingut a la feina.

Gràcies Núria!!!

Gràcies a tu, Vanessa, per plasmar de primera mà, la teva experiència a un del meus showcookings. Espero que ho posis en practica a casa 😉

I si, tu, que acabes de llegir la crònica, vols que t’informi dels següents showcookings, envia’m un email a nuria@amorcuinat.com i t’informaré!